کاچی از دسرهای خیلی قدیمی ایرانیه من یادم میاد که آخرین بار وقتی خیلی کوچیک بودم کاچی خوردم اما هنوز که هنوزه مزه اش و اون بافت نرم و لطیفش زیر زبونمه.
انواع کاچی:
- کاچی اصفهان: روش پخت مثل روش پخت کاچی زعفرانیه که براتون اینجا توضیح دادیم.
- کاچی کرمان: تو کاچی کرمان به جای شکر از عسل استفاده میکنن و تو پخت اون مغز بادام و پسته حتما استفاده میشه.
- کاچی شیره: تو این نوع، شیرهی انگور یا شیرهی خرما جایگزین شکر میشه، که خیلی تو درمان کم خونی مفیده.
- کاچی زردچوبه: که مقدار مصرف زرد چوبه تو این کاچی، بیشتر از مقدار مصرفش تو کاچی زعفرانیه.
- کاچی بابونه: پودر گل بابونه به مواد کاچی زعفرانی اضافه میشه.
- کاچی چهار مغز: تو پخت کاچی، چهار مغز؛ گردو، فندق، بادام، پسته، اضافه میکنن.
- کاچی با شیر: جایگزین آب، از شیر استفاده میشه.
- کاچی رژیمی: مقدار شکر تو کاچی کمه یا از عسل استفاده میکنن.
دنیای از خوشمزه ها
کاچی ,تو ,استفاده ,پخت ,میکنن ,شکر ,میشه کاچی ,تو کاچی ,تو پخت ,استفاده میشه ,از عسلمنبع
طرز تهیه حریره بادام خوشمزه و مقوی برای کودکان
نحوه درست کردن “شیرینی میکادو” با طعم عالی و بی نظیر
غذاهای گوا، که باید در سفر به این جزیره امتحان کنید!
پوره سیب زمینی پوره سیب زمینی
نان کماج
سالاد هلو با مرغ کبابی و سس مخصوص عسلی
تمیز کردن قابلمه سوخته با ۳ روش کاربردی