نان کماج یکی از نون های حجیم و سنتی استان خراسانه که معمولا در دیگ مسی و با روش های مختلفی درست میشه، در برخی رسپی ها از شیر و شکر داخل خمیر استفاده می کنن و تقریبا شبیه نون شیرمال میشه.
ولی این رسپی خیلی ساده س چون از خمیر نونوایی باید استفاده کنین و احتیاج به درست کردن خمیر هم نیست
مقدار این نون خیلی زیاده شما میتونین مواد رو نصف کنین.
طرز تهیه حریره بادام خوشمزه و مقوی برای کودکان
نحوه درست کردن “شیرینی میکادو” با طعم عالی و بی نظیر
غذاهای گوا، که باید در سفر به این جزیره امتحان کنید!