نان کماج یکی از نون های حجیم و سنتی استان خراسانه که معمولا در دیگ مسی و با روش های مختلفی درست میشه، در برخی رسپی ها از شیر و شکر داخل خمیر استفاده می کنن و تقریبا شبیه نون شیرمال میشه.
ولی این رسپی خیلی ساده س چون از خمیر نونوایی باید استفاده کنین و احتیاج به درست کردن خمیر هم نیست
مقدار این نون خیلی زیاده شما میتونین مواد رو نصف کنین.


دنیای از خوشمزه ها نون ,خمیر ,ها ,کنین ,درست ,رسپی ,نان کماج ,باید استفاده ,نونوایی باید ,خمیر نونوایی ,استفاده کنینمنبع

طرز تهیه حریره بادام خوشمزه و مقوی برای کودکان

نحوه درست کردن “شیرینی میکادو” با طعم عالی و بی نظیر

غذاهای گوا، که باید در سفر به این جزیره امتحان کنید!

پوره سیب زمینی پوره سیب زمینی

نان کماج

سالاد هلو با مرغ کبابی و سس مخصوص عسلی

تمیز کردن قابلمه سوخته با ۳ روش کاربردی

مشخصات

آخرین جستجو ها

صبرم سر اومد تخفیف دونی روانشناسی بهترین سایت آژانس مسافرتی مهرپرواز آپشن خودرو | گندم کار دفترچه برنامه ریزی زندگی لاستيك ميشلن بانوی ایرانی|مجله اینترنتی بانوان ایرانی تعالی و رشد معماری مدرن به کمک روابط عمومی